Без перебільшення – це головне питання вболівальників за останні 12 годин.

Вчора, 30 серпня, у першому поєдинку групового раунду чемпіонату Європи-2022 проти Словенії капітан національної збірної України не з’явився у стартовому складі. Під час гри у телеграм-каналі Федерації волейболу України з’явилося повідомлення: “Олег Плотницький не зміг вийти в стартовому складі команди на перший матч Євроволею-2023 проти словенців через проблеми з коліном” – йшлося в повідомленні.

Далі Плотницький з’являвся кілька разів на майданчику допомогти у прийомі, а згодом вийшов на подачу. Матч завершився поразкою українців (1:3).

Після матчу Суспільне Спорт звернулося до Олега Плотницького з питання про причину його відсутності у стартовому складі.

“Усе в порядку, я завтра буду в старті. Травм немає, усе добре. Я готовий, розминався ж з командою”, – відповів Плотницький.

Наші колеги також запитали головного тренера Угіса Крастіньша про такі зміни у складі:

“На це були свої причини, чому він не виступив. Але я сподіваюся, що у подальшому він гратиме. Наскільки ефективними були його виходи? Передусім, він виходив на прийом, на задню лінію. І в ті моменти ми, в першу чергу, витримали все. Це було головним завданням. І навіть на його подачі ми прихитрилися заробити додаткове очко. Тому, я думаю, що ця заміна була вдалою”, – відзначив наставник.

Сподіваєомся, що сьогодні ніякі обставини не завадять зіграти нашій команді в оптимальному складі!

Нагадаємо, що сьогодні, 31 серпня о 17:30 за київським часом чоловіча збірна України зіграє проти Хорватії. Цього року українці вже тричі перемагали хорватів в рамках Золотої Євроліги (3:1, 3:1, 3:1). Сьогодні “синьо-жовті” спробують зробити це вчетверте.

Чемпіонат Європи з волейболу 2023. Чоловіки. Груповий раунд. Група В

31 серпня, четвер

17:30 Україна – Хорватія

Трансляція матчу Youtube DiviSport

Матч відбудеться в місті Варна (Болгарія) у Палаці культури та спорту.