Сьогодні проходять фінальні матчі Літньої Універсіади-2017 серед жіночих команд, яка триває у Тайбеї.

Збірна України у чотирьох сетах перемогла команду Китайського Тайбею та завоювала бронзові нагороди Всесвітньої Універсіади-2017! Зазначимо, що у 2015 році українки завоювали срібні нагороди студентських змагань.

Команда Андрія Романовича програла першу партію, але змогла зібратися і викластися на 100% у наступних трьох сетах, незважаючи на неймовірну підтримку команди-суперника.

Найкращими у матчі за третє місце були нападниці збірною України Анастасія Чернуха - 17 очок та Анна Кириченко - 16 очок. По 11 очок набрали нападниці Діана Карпець, Дар'я Дрозд та зв'язуюча Марина Дегтярьова

Матч за третє місце

Тайбей - Україна

1:3 (25:14, 13:25, 14:25, 21:25)

Статистика матчу

ВІДЕО МАТЧУ

Вітаємо українську команду, а саме Катерину ДУДНИК, Марину ДЕГТЯРЬОВУ, Дар'ю ДРОЗД, Діану КАРПЕЦЬ, Катерину СИЛЬЧЕНКОВУ, Кристину НЄМЦЕВУ, Тетяну ЯЦКІВ, Анастасію ЧЕРНУХУ, Юлію БОЙКО, Ганну КИРИЧЕНКО, Анну ЄФРЕМЕНКО, Олену НАПАЛКОВУ, головного тренера - Андрія РОМАНОВИЧА, тренера - Дмитра МАРЮХНІЧА, масажиста - Костянтина ШПАДІЯ з перемогою та бронзовими нагородами Всесвітньої Універсіади-2017!

Нагадаємо, що чоловіча збірна України також буде боротися за бронзу Універсіади-2017. Матч відбудеться завтра, 29 серпня о 12:00. Суперником нашої команди стали волейболісти з Японії. У фіналі зіграють Росія та Іран.

Розклад, всі результати та трансляції Всесвітньої Універсіади-2017