Італійська "Чивітанова" на спеціально скликаній прес-конференції оголосила про відновлення контракту з догравальником Іржі Коварем.

У червні нинішнього року стало відомо, що допінг-проба гравця дала позитивний результат на тетрагідроканнабінол - психотропну речовину, що міститься в коноплях. Він був дискваліфікований на чотири місяці - до 30 листопада. Клуб влітку заморозив контракт Ковара, але зберіг його ліцензію.

"Я зробив помилку і поплатився за неї. Тепер я хочу якомога швидше повернутися, щоб допомогти команді. Я вірю, що через кілька тижнів буду корисний. Після двох з половиною місяців роботи в Болоньї я дійсно в порядку", - цитує 29-річного Ковара La Gazzetta dello Sport.

Ковар виступає у "Чивітанові" з 2011 року і тричі вигравав з командою чемпіонат Італії. На позиції догравальника в "Чивітанові" грають Османі Хуанторена, Йоандрі Леал і Бренден Сандер. 16 грудня Джампаоло Медеї на посаді головного тренера команди змінив Фердінандо де Джорджі.

Зараз "Чивітанова" займає 3-е місце в чемпіонаті Італії, поступаючись за очками "Перуджі" і "Трентіно". При цьому у всіх трьох команд по 13 перемог в 15 матчах.

jiri kovar
Іржі Ковар \ фото facebook.com/LUBEVOLLEY/