Стартував волейбольний турнір «Наталка-Полтавка». Дівчата з усієї України відточують свою майстерність на полтавському майданчику. Серед них є і команда хлопців. Що вона там робить дивiться у сюжетi.

Волейбольний турнір "Наталка-Полтавка" вперше провели ще у минулому столітті. Це змагання для дівчат віком від 12 до 15 років. Через складну фінансову ситуацію цього року приїхало команд небагато. Серед них є і одесити.

Ірина Іщук,тренер ДЮСШ ім. Литвака (м. Одеса): "Тут дівчата отримують необхідні навички ігор. Поки дівчата ще юні, чим більше зіграно ігор тим краще вони відчувають себе на майданчику".

Окрім одеситів, є команди з Києва, Лозової Харківської області, і багато місцевих команд. У компанію до дівчат потрапила і одна команда хлопчиків.

Ірина Мороз, старший тренер з волейболу (м. Полтава): "Це для того, щоб збільшити кількість ігор. Плюс наші хлопчики теж 2005 року народження. Їх тренер це вихованка нашої школи. Ну ми для підтримки хлопців теж запросили їх приймати участь".

На турнірі проводять  відбір перспективних спортсменок до збірних області. Нагадаємо, що цього року  збірна Полтавської області (а це дівчата 2002 року народження)  виборола  3 місце на чемпіонаті України.