Волейбольний майстер-клас для львівських школярів провели гравці ВК «Барком-Кажани». Захід відбувся у рамках першості Шевченківського району серед ЗОШ I-III ступеня з волейболу серед юнаків.

За звання волейбольного переможця у фіналі змагалися вихованці чотирьох львівських шкіл: №20, №44, №81 та №43. Саме команда 43 школи і стала кращою у волейбольному протистоянні.

А от почесними гостями спортивного змагання були гравці волейбольного клубу "Барком-Кажани" на чолі із помічником головного тренера Владиславом Лазарчуком. Від "кажанів" юні спортсмени отримали заохочувальні подарунки – календарі з автографами гравців. А по завершенню змагань усі бажаючі взяли участь у майстер-класі від спортсменів "Барком-Кажани".

"Нам дуже сподобалось грати зі справжніми волейболістами. Хотілося б, щоб такі заходи відбувалися частіше", – наголосив школяр Олексій.

"Кажани", натомість, запросили школярів на свої матчі.

"Спорт – це не лише захоплення, спорт це здоров’я, розвиток, нові досягнення, цілі. І прекрасно, що ще у своєму юному віці ці школярі стали частиною цього великого і грандіозного захоплення. І не має значення, чи у майбутньому вони будуть професійними спортсменами, чи не будуть – головне вони вже стали на спортивну, волейбольну стежку", – підсумував Владислав Лазарчук.

Юрій СЕМЕНЮК: "Не уявляю свого життя без волейболу"