Участь у турнірі візьмуть 18 команд з різних країн.

Упродовж 10-11 серпня у Хмельницькому вдруге відбудеться Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів. Ігри проходитимуть у міському парку імені Івана Франка. Як розповідає капітан команди з волейболу «Хмельничанка» та організаторка турніру Ольга Фурман, участь у змаганнях беруть 12 чоловічих команд та 6 жіночих.

«Минулого року ми гідно провели турнір. Цьогоріч запросили ті ж самі команди, а саме з Латвії, Литви, Польщі, Білорусі, Болгарії. Приїдуть гравці, які свого часу досягли успіху, чемпіони Європи, світу, олімпійські чемпіони. Рівень команд практично однаковий, тому й гра буде цікавою», - розповіла Ольга Фурман.

khmelnitskiy

За словами начальника управління молоді та спорту міськради Сергія Ремеза, основною метою турніру є популяризація волейболу та презентація нашого міста, як спортивного.

«Хочемо також показати, що місто готове розвиватися у плані міжнародної співпраці та готове удосконалювати спортивну інфраструктуру. Тому хочемо зробити цей турнір традиційним і проводити щороку»,- зазначив Сергій Ремез.

Змагання розпочнуться 10 серпня о 9.00 у парку імені Івана Франка. Офіційне відкриття планують на 14.00.  Запрошують усіх охочих подивитися на гру. 

Перелік команд

«Kris Varna» (місто Варна, Болгарія)
«Полісся» (місто Мінськ, Білорусь)
«Білорусочка» (місто Мінськ, Білорусь)
«Kaman Volley» (місто Кендзежин-Козле, Польща)
«Tinklas» (місто Вільнюс, Литва )
«Madona» (місто Рига, Латвія )
«Damas Klubs» (місто Даугавпілс, Латвія)
«Eldorado» (місто Чернівці, Україна)
«Омега» (місто Львів,Україна)
«ВК Вінниця» (місто Вінниця, Україна)
«ВК Одеса» (місто Одеса, Україна)
«Аеропорт» (місто Київ, Україна)
«Новатор» (місто Хмельницький, Україна)
«Хмельничанка» (місто Хмельницький, Україна).