Volleyball.ua зібрав найцікавіші пости гравців. Як вітчизняні волейболісти підтримують себе у формі під час вимушеної відпустки. Частина 2.

Мабуть, приватний будинок – це найкращий варіант для самоізоляції. Нападниця чернігівської команди "Університет-ШВСМ" Анна Ковальчук створила на подвір'ї всі умови для легких тренувань на свіжому повітрі.

Центральний блокуючий львівських "кажанів" Олександр Коваль зі своєю дівчиною поєднують волейбол та романтику.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @alex_koval_8

Українські пляжниці Ірина та Інна Махно готуються до нового ігрового сезону. Сподіваємося, він таки розпочнеться...

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Inna Makhno (@innamakhno)

Зв’язуюча команди "Аланта-ДНУ" Ольга Леженкіна намагається підтримувати ігрову форму в домашніх умовах, адже чемпіонат Вищої ліги, можливо, відновиться. А клуб з Дніпра має великі наміри стати переможцем цього турніру.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Volleyball team 🏐Alanta-DNU🏐 (@alanta.dnu)

Тренер львівського клубу "Барком-Кажани" Владислав Лазарчук фанат пробіжок на свіжому повітрі, але він свідомий українець та залишається вдома. В такій ситуації доводиться робити лише присідання та віджимання.

Діагональна Анастасія Трач живе у цьому сезоні у Словаччині і виступає у місцевій команді "Пезінок". Волейболістка також притримується карантину та залишається вдома, але всіма способами намагається підтримувати себе у чудовій формі.

 

Нападниця Анастасія Дударенко влаштувала вдома справжній тренажерний зал.

 

БОНУС

Але не всім тренування приносять задовлення :) Тренер-статистик СК "Прометей" Данило Мелюшкін та його наречена центральна блокуюча Діана Карпець.