Президент СК "Прометей" Володимир Михайлович Дубинський неодноразово повідомляв, що вже йде будівництво Академії волейболу у місті Кам’янське.

Днями керівництво СК "Прометей" визначилося з головним тренером. Ним стала одна з найвідоміших волейболісток України, а нині тренер – Ірина Коміссарова.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив президент клубу.

"Спортивна Академія "Прометей" визначилася з головним тренером волейбольної команди! З величезною радістю хочу повідомити всім майбутнім вихованцям нашої Академії і їх батькам, а також усім нашим уболівальникам, що нами підписаний контракт з видатним гравцем і тренером українського волейболу Іриною Володимирівною Коміссаровой!!! Неодноразовий чемпіон і призер України, чемпіон Туреччини, володарка Кубка Європейської конфедерації, краща зв'язуюча багатьох чемпіонатів України, майстер спорту міжнародного класу – це все про головного тренера волейбольної команди Академії "Прометей" Ірину Коміссарову! Я і весь дружній колектив команди "Прометей" вдячні Ірині Володимирівні за прийняту пропозицію і впевнені, що вона, як перший тренер нашої Академії зможе виховати найкращих гравців не тільки України, але і гравців міжнародного рівня! Ірина Володимирівна починає з сьогоднішнього дня формувати тренерський штаб молодіжної команди і вже на наступному тижні почне відбір учнів до Академії! Як я вже раніше повідомляв, повним ходом йде будівництво Академії, підписані договори з коледжами, школами та Університетом. Розпочато комплексну реконструкцію залу, для учнів Академії волейболу. Сучасний зал, облаштовані роздягальні, покриття з террафлекс, сучасне обладнання та багато іншого – все це чекає майбутніх академіків "Прометея"! Тільки "Прометей"! Тільки перемога!" – розповідає Володимир Дубинський.

Нагадаємо, що Ірина Коміссарова працювала тренером запорізької команди "Орбіта".