21-річний ліберо “Греньярда” Мартін Перін переніс зупинку серця під час матчу чемпіонату Бельгії.

Мартін за рахунку 21:22 у третьому сеті знепритомнів у гостьовій зустрічі проти клубу “Варемме” (0:3). Його врятував кардіовертер-дефібрилятор, який був імплантований у 2022 році.

Тоді Перін переніс зупинку серця під час контрольного матчу з клубом “Алстом”. Волейболіста до приїзду лікарів за допомогою дефібрилятора реанімував суддя зустрічі, котрий у звичайному житті працює пожежником.

Після поглибленого обстеження в лікарні Перін заявив, що хоче знову грати та виграти титул із “Греньярдом”, з яким раніше завоював “срібло” та “бронзу” бельгійської ліги. Але за кілька днів після інциденту волейболіст повідомив про завершення спортивної кар’єри.

“Я хотів повідомити вам, що після мого другого серцевого нападу та за порадою лікарів, яка виглядає розумною і аргументованою, я виріши завершити кар’єру професійного волейболіста. Не буду приховувати від вас, що це дуже важкий удар, але я сповнений рішучості розпочати нову главу свого життя. 1000 подяк за всі ваші повідомлення та побажання!” - написав Перін у своєму інстаграм акаунті.