Срібний і бронзовий призер Олімпійських ігор італійський волейболіст російського походження діагональний Іван Зайцев в наступному сезоні буде виступати за "Кузбас".

31-річний волейболіст за час своєї кар'єри виступав в італійських клубах "Перуджа", "Рома", "Мачерата". Ставав неодноразовим переможцем і призером чемпіонату, Кубка і Суперкубка Італії.

З 2014 по 2016 роки Зайцев виступав в московському "Динамо", вигравши срібні та бронзові медалі чемпіонату Росії. Минулі два сезони (2018-2020) Зайцев провів в італійській "Модені".

Іван має великий досвід виступу за національну збірну Італії, в складі якої вигравав срібло і бронзу Олімпійських ігор, чемпіонату Європи, а також срібні медалі Кубка світу і бронзові нагороди Світової ліги.

- Я знаю дуже добре, що це значить грати в Суперлізі, сподіваюся, порадувати вболівальників своєю грою, я впевнений, що будемо боротися разом за перемогу в кожному матчі. Хочу подякувати керівництву клубу і тренерському штабу "Кузбасу" за віру в мене, - розповів Іван Зайцев в інтерв’ю прес-службі клубу.