27 січня у приміщенні Міністерства молоді та спорту відбулася церемонія жеребкування 4-го етапу Кубка України серед чоловічих команд сезону 2019-2020 та жеребкування "ФІналу чотирьох" сереж жіночих команд.

За результатами жеребкування сформувалися такі групи:

Група П (Житомир*) - ВК "Покуття" (Снятин), ВК "Решетилівка" (Решетилівка), ВК "Бахмут-ШВСМ" (Бахмут) та "Житичі-ЖНАЕУ" (Житомир);

Група Р (Чернігів*) - "Барком-Кажани" (Львів), "Серце Поділля" (Вінниця), "МХП-Вінниця" (Тростянець) та "Буревісник-ШВСМ" (Чернігів).

*місто, яке прийматиме матчі групи.

Відзначимо, що до "Фіналу чотирьох" вийдуть по дві найсильніші команди з кожної групи. Чвертьфінальні матчі відбудуться 6-10 лютого.

Нагадаємо, що учасники жіночого "Фіналу чотирьох" вже визначені - ними стали: СК "Прометей", "Хімік", "Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ" та "Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ". Отже, у першому півфіналі зіграє чинний чемпоін країни "Хімік" (Южний) та дебютант Суперліги СК "Прометей" (Кам'янське). У другому півфіналі зійдуться тернопільска "Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ" та запорізька "Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ". Місце проведення фінального етапу визначиться трохи пізніше.

Кубок України 2019-2020. "Фінал чотирьох". Жінки

Перший півфінал

Хімік - СК Прометей

Другий півфінал

Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ - Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ