Капітан ВК «Регіна-МЕГУ» Лариса Тимчак в інтерв'ю клубній прес-службі розповіла яку ціль на фінальний етап Кубка України поставило керівництво клубу.

– Ларисо, вихід до «Фіналу чотирьох» Кубка України – це вперше за існування рівненського клубу. Які були перші емоції у команди?

– Емоції переповнювали. Це справді історично для нашої команди. І гравці і керівництво задоволенні виконаною роботою.

– Чи задоволені ви жеребкування саме «Фіналу чотирьох»? Можливо розраховували на іншого суперника у півфіналі?

– Звичайно, якби жереб у півфіналі звів нас з «Алантою» це вже було, ніщо інше як джекпот. В будь-якому разі ми задоволені жеребкуванням, так як фортуна нам вдало посміхнулась у ІІІ етапі, тому ми використали свій шанс у Вінниці, і тепер намагатимося зробити все, аби завершити фінальний етап з позитивним результатом.

– «Фінал чотирьох» Кубка України – чи не найважливіші матчі для «Регіна-МЕГУ» в сезоні? Будете налаштовуватися на ці поєдинки якось по-особливому?

– Налаштовуватися будемо як на звичайний офіційний поєдинок. Звичайно хвилювання буде присутнє, але будемо робите все можливе аби як то-кажуть не перегоріти. Наше завдання максимальна зосередженість, адже ціль поставлена і її потрібно виконати.

– Ви щойно приїхали з 10-го туру Чемпіонату, де саме провели матч-репетицію зі своїм суперником по півфіналу. Як оціните гру в Южному?

– Справді, 10-ий тур, вийшов ніщо інше як репетиція перед поїздкою в Кам'янське. В Южному епізодично наша команда демонструвала хороший, агресивний волейбол, тому я задоволена нашою грою.

– Яку ціль поставило керівництво клубу перед командою у «Фіналі чотирьох» Кубку України?

– Ціль – медалі! Будемо робите все, аби привезти з Кам'янського комлект нагород!

regina-megu