14 січня стартував ІІІ етап розіграшу жіночого Кубку України-Дмарт сезону 2021-2022.

Шляхом жеребкування було сформовано дві групи по чотири команди.

Група К: ВК "Полтавчанка-ПНПУ" (Полтава), "Аланта" (Дніпро), "Регіна-МЕГУ-ОШВСМ" (Рівне), "Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ" (Запоріжжя).

Група Л: СК "Прометей" (Слобожанське), "Хімік" (Южне), "Волинь-Університет-ОДЮСШ" (Луцьк), ВК "Полісся-ШВСМ-ЖДУ" (Житомир).

Але у групі К, яка провела свої поєдинки 14-16 січня, відбулися зміни. Лише три команди боролися за місце у "Фіналі чотирьох". Рівненська "Регіна-МЕГУ-ОШВСМ" відмовилася від участі у Кубку України.

"Відмовилися через збіг обставин. У нас дуже багато травмованих гравців. У чотирьох травми колін, а троє - травми плеча. Факт в тому, що повноцінно виступити ми не зможемо в Кубку України. Прийняли рішення відмовитися і зосередитися на матчах Суперліги. У нас попереду дуже відповідальні ігри у Тернополі. Ми там гратимемо проти основних конкурентів - "Полісся" та "Галичанки". Треба залікувати травми і в бойовій готовності підійти до цього туру. Гравчині "Регіни-2" допомогти основі не могли, адже самі брали участь у Кубку України. Плюс у них найближчим часом важливі матчі у Чернігові проти прямих конкуретів у боротьбі за першу четвірку Вищої Ліги. Тому прийняли таке рішення", - розповів менеджер "Регіни-МЕГУ" Василь Вікторчук в інтерв’ю ITV media group.