Амбіційній команді з Житомира належить підтвердити невипадковість свого поточного лідерства.

2-го листопада двома поєдинками у Запоріжжі стартує друге «побачення» представників жіночої «вишки». Там випробування на міцність пройде один із нинішніх лідерів у таблиці – ХОВУФКС. Місцеві команди «Орбіта-Спортінтернат» та СК «Академія-ЗІЕІТ» цілком спроможні добряче попсувати харків’янкам нерви. Проте трохи більш цікавими виглядають ігри у Полтаві 3-4 листопада, куди завітає ще один поточний лідер – ВК «Полісся»…

Як ми вже розповідали, у міжсезоння колектив під керівництвом Анатолія Казьмерчука солідно зміцнив свої ряди хорошим поповненням і проголосив націленість на вихід до Суперліги. Підтвердив він це двома впевненими перемогами у стартовому турі чемпіонату. Але тепер на ВК «Полісся» очікує більш серйозний іспит – гостьові поєдинки з полтавськими командами ВК «Полтавчанка» та СДЮСШОР №2. Особливо цікавим має стати перший матч: підопічні Анатолія Воліченка готові дати житомирянкам справжній бій. Чия ж візьме вгору?

Нарешті, дещо простішим виглядає завдання здобути чергові шість очок для третього локального лідера змагань – «Львів’янки-ЛДУФК-СКІФ». Адже його суперники – «Інваспорт-Метеор» і «Спортліцей», відверто кажучи, зірок з неба не хапають. Однак віддавати очки без боротьби, звичайно ж, не збираються. Отже, і тут присутня інтрига!