За набраними очками колектив Володимира Андрійчука випередив одразу цілу групу конкурентів.

Заключні матчі звітного туру вчергове підтвердили припущення, що в нинішньому сезоні боротьба за лідируючі позиції буде особливо запеклою. Адже якщо раніше свої амбітні претензій виказали ВК «Покуття», ДСО-ЗУНУ, ВК «Дніпро», «Хотинські козаки» і ВК «Решетилівка», то тепер до них упевнено приєднався ще й «Олюртранс». Більше того, луцька команда після звітних поєдинків проскочила одразу на перше місце в таблиці!

Щоби на всі сто скористатися своїм шансом, на турі у Львові «Олюртрансу» необхідно було взяти максимум очок у протистояннях зі столичним «Метеор-Інваспортом» та сумським «ШВСМ-СумДУ». Це завдання не виглядало архіскладним, проте й недооцінювати можливості суперників було не варто. І лучани собі цього не дозволили…

Хоча початок поєдинку з «Інваспорт-Метеором», насправді, міг свідчити якраз про недооцінку, оскільки у стартовому сеті «Олюрстанс» відверто провалився – 16:25. Проте під час коротенької перерви Володимир Андрійчук та його підопічні встигли зробити правильні висновки і належним чином перебудувати свої дії. Роль справжніх лідерів вправно виконали досвідчені виконавці Юрій Панкратенков та Юрій Бокшан, у важливі моменти влучив Володимир Бортник… І в трьох наступних партіях перевага залишилася за луцькою командою – 25:21, 25:20 і 25:21.

А наступного дня «Олюртранс» здолав і впертий опір «ШВСМ-СумДУ» - 3:1 (25:18, 21:25, 25:18, 25:16). Попри невеличкі ігрові провали в окремих часових відрізках, у цілому, луцькі волейболісти володіли ініціативою та, власне, основні проблеми складали самі собі власними помилками. Проте коли у четвертій партії, що могла стати вирішальною, потребувалося зіграти більш розважливо, підопічні Володимира Андрійчука зробили це досить упевнено.

Таким чином, наразі, після чотирьох матчів, маючи в своєму активі три перемоги і 10 очок, у таблиці «Олюрстранс» випередив основних конкурентів і одноосібно розмістився на лідируючій позиції. Лучани перебуватимуть там, принаймні, до 14 листопада, коли заплановано старт 3-го туру чемпіонату. До речі, у ньому луцька команда має помірятися силами з «Булавою». А центральними однозначно стануть протистояння ВК «Решетилівка» - «Хотинські козаки» та ДСО-ЗУНУ – ВК «Дніпро».

Детальніше про результати матчів можна дізнатися за посиланням.

tablitsa