Чернігівський волейбольний клуб "Буревісник-ШВСМ" у наступному сезоні виступатиме у Вищій лізі, яка є другим за значимістю волейбольним дивізіоном в Україні, оскільки для участі у Професійній волейбольній лізі України не має відповідного фінансування.

У прийдешньому сезоні у складі "Буревісника" буде грати 16 гравців:

Зв'язуючі: Копич Денис-капітан команди, Кривий Олександр;

Ліберо: Кантур Роман, Соловей Олександр, Півень Олексій;

Діагональні: Алєксєєнко Артем, Березівський Олександр;

Догравальники: Ісаков Богдан, Богуш Ярослав, Цірулик Віктор, Васильєв Євгеній, Рожнятовський Дмитро;

Центральні блокуючі: Николайчук Максим, Карпенко Денис, Кушнірюк Никита, Грищенко Владислав.

Головний тренер: Роман Носко.

За словами Романа Носко, пониження в класі стало додатковим стимулом для пошуку спонсорів та перемоги у Вищій лізі. З метою безпеки всі матчі будуть проходити у місті Хирів Львівської області.

"У міжсезоння команду покинув основний гравець  Олександр Лук'янець. Натомість прийшли перспективні гравці з місцевого ДЮСШ, які в минулих роках стояли на заміні, а саме: Ярослав Богуш, Олександр Кривий, Олексій Півень та Віктор Цірулик . Вони є вихованцями місцевої ДЮСШ та студентами на факультеті фізичного виховання Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка. Хлопці показали себе перспективними гравцями, які будуть приносити перемоги команді,"  говорить Роман Носко.

"Готуватися до нового сезону ми почали в липні, коли нам дозволили тренуватися. Спочатку було 5-6 хлопців, а потім вже приїжджали з області й команда поступово зібралася. У липні-серпні ми більше тренувалися більше на вулиці: бігали кроси, плавали та інші фізичні вправи. Потім почали в залі тренуватися з м’ячами. Зараз готуємося до 1-го туру, який відбудеться 10-13 листопада. Гратимемо проти луцького "Олюртранс" та "Бахмут-ШВСМ",  зазначає наставник в інтерв'ю Суспільне Спорт.

В цьому сезоні тренер ставить максимальне завдання перед командою – перемога у Вищій лізі.

"Ми поставили перед командою найвище завдання  перемогу у Вищій лізі. Треба зайняти перше місце і потім спробуємо шукати спонсорів для заявки у ПВЛ. Рівень вищої ліги та ПВЛ дуже різниться, тому хочеться грати з кращими командами",  підсумував Носко.