Склад львівського «Баркому-Кажани» поповнили п’ять гравців. Про це повідомив президент клубу Олег БАРАН.

 - В міжсезонні до нас, як вже повідомлялося, перейшли дві гравці «Юракадемії» - зв’язуючий Владислав Діденко, а також догравальник Горден Брова, - відзначив президент львівського клубу. – Крім того, склад «Баркому» поповнили центральний блокуючий Олександр Гладенко з чернігівського «Буревіснику», 20-річний польський догравальник Філіпп Бігун, який в минулому сезоні грав за клуб «Катовіце» - переможця першої ліги, а також Владислав Богатирьов із «Дніпра», який також діє в цьому амплуа.

Відзначу, що всі придбання, які відбулися в команді, були погоджені з новим головним тренером. Угіс Крастіньш бачив гру цих волейболістів на відео, і ми з ним обговорювали ці питання.

- На цьому придбання завершені?

- Так, можна казати, що на сьогоднішній день комплектація завершена.

- Які гравці залишили команду?

- Юрій Флюнт, Володимир Пилипів, Олександр Гребенюк, Віталій Осадца, Мар’ян Кадюк. Ми з ними не продовжили контракт тому, шо ми хочемо щось змінити. Така причина кадрових змін. А в результаті, який показала команда в минулому сезоні, не слід звинувачувати тільки гравців, винні всі співробітники клубу, в тому числі і керівництво.

Також стало вiдомо, що до команди приєднався ще один догравальник Євген Кiсiлюк, який минулий сезон провiв у сумському клубi«Хiмпром-СумДУ». Але прес-служба клубу це не пiдтвердила.

За матерiалами прес-служби ФВУ