У Вінниці четвірка кращих клубів країни розпочинає борьбу за медалі, як то кажуть, з чистого листа.

ВІННИЦЯ

10 березня. «Локомотив» - «Новатор» (15.00)

10 березня. «Барком-Кажани» - ВК «Вінниця» (17.00)

11 березня. «Барком-Кажани» - «Локомотив» (11.00)

11 березня. «ВК «Вінниця» - «Новатор» (13.00)

12 березня. «Локомотив» - ВК «Вінниця» (12.00)

12 березня. «Новатор» - «Барком-Кажани» (14.00)

Розклад та трансляцiї 1-го туру "фiналу чотирьох" чоловiчої Суперлiги України 

Отже, 10-12 березня у вінницькому СК ВДПУ відбудуться поєдинки 1-го туру другого етапу національної першості. І тут кожен матч апріорі таїть у собі чималу інтригу. Адже, незважаючи на вражаючий переможний поступ «Баркома-Кажани» протягом усього регулярного чемпіонату, де він зазнав лише однієї поразки від «Локомотива», у так званому «Фіналі чотирьох» йому доведеться підтверджувати свої чемпіонські амбіції у протистояннях із справді найбільш гідними опонентами. То того ж, його нинішній доробок, згідно правилам, складає лише 3 очки, тоді як в «Локомотива» їх 2, у «Новатора» - 1 і у ВК «Вінниця» - 0.

Таким чином, на власному майданчику вінничани мають чудовий шанс принаймні підрівняти власні шанси стосовно суперників. Тобто, спробувати залишити локальну четверту сходинку і піднятися вище.

«Новатор» же, певно, основним завданням туру вважатиме перемогу саме над вінницькою командою. Але якщо вдасться «зачепитися» за харків’ян чи львів’ян - тим цікавіше буде в подальшому турнірному міжсобойчику лідерів.

Ну, а протистояння «Баркома-Кажани» і «Локомотива», безсумнівно, буде справжньою «родзинкою» як туру прийдешнього, так і всіх наступних. Діючий чемпіон України, звичайно ж, аж ніяк не змирився з поразками в очних протистояннях у Кубку та Суперкубку України і прагнутиме переконливих реваншів хоча би в рамках національної першості. Хоча, зрозуміло, львівські волейболісти мають на цей рахунок свою особисту думку. І зробити в сезоні таким собі переможний «хет-трик» - стимул пречудовий.

Утім, нехай сильніших визначать лише самі ігри!