Фіналісти та команди, які незабаром виборюватимуть бронзові нагороди, можуть визначитися вже після туру у Харкові.

ХАРКІВ

24 березня. "Барком-Кажани" - "Новатор" (14.00) і "Локомотив" - ВК "Вінниця" (17.00)

25 березня. "Новатор" - ВК "Вінниця" (11.00) і "Барком-Кажани" - "Локомотив" (14.00)

26 березня. ВК "Вінниця" - "Барком-Кажани" (11.00) і "Локомотив" - "Новатор" (14.00)

Прийдешнього уїк-енду четвірка найкращих команд чоловічої Суперліги протягом другого етапу змагань зустрінеться вже втретє. Цього разу - у чудовому харківському Палаці спорту "Локомотив" (вул. Велика Панасівська, 90/1). І, в принципі, саме тут можуть остаточно визначитися пари майбутніх фіналістів та претендентів на третє місце.

Щоправда, нічого дивного у цьому нема, оскільки ще задовго до завершення регулярного чемпіонату спеціалісти прогнозували битву за "золото" між "Баркомом-Кажани" і "Локомотивом", а за "бронзу" - між "Новатором" та ВК "Вінниця". Втім, були обережні очікування, що протягом другого етапу турніру, який ці команди розпочали майже з нуля, картина може змінитися. І вінницькі волейболісти справді двічі "дали перцю" львів'янам, поступившись їм лише на тай-брейках. Та, все ж, головні фаворити підійшли до цього туру саме в давно визначеному статусі, і лише суттєва втрата очок того ж "Локомотива" ще може загострити інтригу. Хоча на власному майданчику харків'яни створювати собі великі проблеми, зрозуміло, не забажають.  

Що ж до лідируючого "Баркома-Кажани", який відірвався від йдучої третьою "Вінниці" на цілих 14 очок, то він своє місце у головному фіналі може прогавити лише через найфантастичніший склад обставин. Та навряд чи ця фантастика перетвориться у реальність.

І все ж, хоч як там було, сподіваємося побачити в Харкові справді захоплюючі поєдинки, які сподобаються усім без винятку любителям волейболу, незалежно від їхніх персональних симпатій до окремих команд!

Трансляцiї 3-го туру "фiналу чотирьох" чоловiчої Суперлiги України