Друзі, останні кілька днів ми отримуємо багато питань - що, де, коли? Тож розставляємо всі крапки над «і»!

Суперліга України 2016\17. Жінки

Кілька тижнів тому закінчився регулярний чемпіонат (перший етап) серед жіночих команд Суперліги. Другий етап, 1-4 місце, команди грають два тури.

Команди починають з наступними очками: 1 місце - "Хімік" (Южний) - 3 очки, 2 місце - "Галичанка" (Тернопіль)- 2 очки, 3 місце - "Волинь-Університет" (Луцьк)-1 очко, 4 місце - "Білозгар-Медуніверситет" (Вінниця)-0 очок.

6, 7 та 8 квітня м. Тернопіль

20, 21 та 22 квітня м. Южний

Результати та розклад матчів

Другий етап, 5 - 8 місцядва тури. Команди розпочинають без набраних очок. "Орбіта- ЗТМК-ЗНУ" (Запоріжжя), "Педуніверситет-ШВСМ" (Чернігів), "Регіна-МЕГУ" (Рівне), "Сєвєродончанка" (Сєвєродонецьк).

6, 7 та 8 квітня м. Чернігів

20, 21 та 22 квітня м. Запоріжжя

Детальний розклад та результати матчів

Команда, яка посіла 7 місце грає перехідні ігри за право грати в суперлізі з командою, яка посіла друге місце у вищій лізі – "Харків’янка" (Харків). Ігри проводяться за принципом "плей-офф" з п’яти матчів до трьох перемог. Перші матчі приймає команда, яка посіла сьоме місце у суперлізі. Другі ігри приймає команда, яка посіла друге місце у вищій лізі. У випадку рівності перемог грається додаткова гра на майданчику команди, яка посіла сьоме місце в суперлізі. Команда, яка посіла 8 місце за підсумками другого етапу залишає Суперлігу, а на її місце заходить команда, яка посіла перше місце у Вищій лізі – "Фаворит" (Київ).

Все, що вам потрiбно знати про фiнальнi матчі Суперліги України серед чоловічих команд