Головний тренер ВК «Волинь-Університет-ОДЮСШ» Богуслав ГАЛИЦЬКИЙ напередодні турніру за 1-4-е місця, куди його команда повернулася через чотири роки, зробив ряд гучних заяв.

- Ми знаходимося в повній бойовій готовності, - з деякою часткою іронії в голосі розпочав бесіду досвідчений наставник. – В період підготовки ми попрацювали над спеціальною фізпідготовкою, над технікою і, звісно ж, над тактикою – розбирали суперників.

- Для молодої «Волині» це будуть перші матчі за медалі. Як вважаєте, вистачить юним лучанкам досвіду?

- Матчі покажуть. Дівчатка мріють про медалі та битимуться в кожному матчі. До останнього. Жодна команда не отримає легкої гри з нами.

- Як треба зіграти, щоб досягти успіху?

- Щоб досягти успіху, треба всі команди обіграти. Все дуже просто (посміхається).

- Ігри в Тернополі проходитимуть в специфічному залі, дуже малих об’ємів і виходять для «Волині» дуже важкими. Якими вони вам бачаться зараз?

- Я би не назвав цей зал специфічним. Я просто скажу: «Там зала немає». Стеля низька, стіни поруч, люди сидять так, що ноги трохи не на майданчику. Хіба в таких умовах можна проводити фінальні ігри чемпіонату?! Це добре, що у нас молода команда… А якщо б у нас була б команда на рівні з Южним, і ми боролися би за чемпіонський титул, як було у свій час. Як в такому залі можна реально боротися за звання чемпіона?! В жіночій Суперлізі, вважаю, є два зала – в Южному та Луцьку. В такому залі, як в Тернополі, будь-якій команді буде складно. І «Волині», і «Хіміку», який звик тренуватися у просторому залі, звик до широкого захисту. А тут де достанеш м’яча?!

- На яку кількість очок розраховуєте в Тернополі?

- На дев’ять. Ось так. Так, а як ви думали?!

Розклад та трансляцiї 1-го туру "фiналу чотирьох" жiночої Суперлiги України

Регламент фiналу