На волейбольних майданчиках йдуть вирішальні баталії. На цьому тижні у Чернігові пройде останній тур турніру за 5-8 місця в українській Суперлізі.

Головною інтригою для чернігівських уболівальників стане те,  чи зможе «Буревісник» уникнути стикових матчів за право залишитися в найсильнішому українському дивізіоні. До вирішальних ігор чернігівська дружина підходить на 7-му місці і не в кращому емоційному стані.

«Емоційно теж важко. Будемо чесними, у команді не дуже гарний фінансовий стан, хлопці про це завжди думають. Замість того, щоб думати про тренування, ігри, є інші пріоритети. У плані фінансів хотілося б краще, але ми будемо намагатися видавати максимальні ігри незалежно від ситуації», - розповів капітан «Буревісника-ШВСМ» Володимир Борисенко.

Є в складі команди і втрати - через травми та хвороби останній тур пропустять Олексій Прохоренко і Денис Копич.

Місце Копича в основному складі повинен зайняти 17-річний зв'язуючий Олександр Лук'янець, який нещодавно зайняв 4-е місце на юнацькому чемпіонаті України з пляжного волейболу. Втім, багатого досвіду виступів у Суперлізі в Олександра ще немає.

«Для мене - складно. Коли мене випускають грати, не можу впоратися з хвилюванням. Іноді щось не виходить. Взагалі можна перебороти, почати грати, але для мене це важко», - поділився емоціями зв'язуючий Олександр Лук'янець.

Розклад та трансляцiя матчiв