Переможець Вищої ліги - вінницький "Еко-Дім" не збирається бути у Суперлізі серед "виживаючих". Наставник команди-сенсації останнього розіграшу Кубка України Валерій Копилов розповів про готовність "Еко-Дома" до свого першого сезону в Суперлізі.

- Насамперед, хочу підтвердити, що ми справді заявляємося до Суперліги. Керівництво нашого клубу пообіцяло створити для цього необхідні умови. Звичайно, це не означає, що будемо почуватися наче сир у маслі, проте для повноцінної роботи матимемо все. Принаймні, тренуємося зараз без жодних проблем. Та й практику матимемо хорошу. Адже незабаром вирушимо на турнір до Хмельницького, де зіграють чотири команди. Далі - до Львова на "Кубок Лева", де виступить місцевий "Барком-Кажани", наш "Еко-Дім", а також гості з Польщі та Білорусі. Потім, сподіваюся, проведемо спаринги з хмельницьким "Новатором", земляками із ВК "Вінниця", іншими командами. Ось так і підготуємося до сезону.

Щодо складу можу сказати, що ніхто з нами не розпрощався, всі гравці залишилися. Натомість зараз із нами працюють двоє нових молодих розпасовщиків, вирішується питання залучення ще кількох молодих виконавців. Гадаю, що краще, в компанії наших досвідчених волейболістів, надати можливість проявити свої здібності саме їм, а не шукати когось, незрозуміло де. Взагалі, робитимемо в сезоні ставку на власних вихованців. У нас хороша школа, яка підготувала чимало відомих майстрів, тож і продовжуватимемо цю традицію. Ну й, звичайно, не збираємося бути в Суперлізі серед "виживаючих". Боротимемося за перемоги в кожному матчі, намагатимемося скласти гідну конкуренцію фаворитам.