Першого дня «Сєвєродончанка» відіграла значно сильніше «Фаворита», а наступного дня – навпаки.

ФАВОРИТ – СЄВЄРОДОНЧАНКА – 0:3

(17:25, 17:25, 18:25)

«Фаворит»: Ващенко, Мазур (к), Троцюк, Пересада, Сидоренко, Григоренко; Коваленко (л), Глєбова. Тренер – Ігор ПОПОВ.

«Сєвєродончанка»: Нодиршоєва, Лісєєнкова, Фаринюк, Луханіна (к), Тетенко, Хворостяна; Петренко (л), Гавриленко. Тренер – Гарій ЄГІАЗАРОВ.

Тривалість матчу: 60 хв. (20+20+20).

Судді: Льопа, Кривець.

Кращі гравці (за версією ФВУ): Мазур – Луханіна.

15 грудня. Київ. СК НУФВСУ. 137 глядачів.

ФАВОРИТ – СЄВЄРОДОНЧАНКА – 3:0

(25:17, 25:18, 25:16)

ФОТО МАТЧІВ

«Фаворит»: Григоренко, Мазур (к), Глєбова, Затилкіна, Пересада, Григоренко; Коваленко (л). Тренер – Ігор ПОПОВ.

«Сєвєродончанка»: Нодиршоєва, Лісєєнкова, Фаринюк, Луханіна (к), Тетенко, Хворостяна; Петренко (л), Шипілова, Гавриленко. Тренер – Гарій ЄГІАЗАРОВ.

Тривалість матчу: 61 хв. (21+20+20).

Судді: Кривець, Льопа.

Кращі гравці (за версією ФВУ): Коваленко – Нодиршоєва.

16 грудня. Київ. СК НУФВСУ. 87 глядачів.

Очне протистояння аутсайдерів національної першості повністю виправдало свій статус. На жаль, у діях гравців обох команд було стільки помилок, що вистачило би на кілька матчів. Причому, здебільшого, елементарних технічних – неправильний прийом, нерозважлива передача, слабенький удар… Тож за подібного розвитку подій перевага мала бути на боці тієї команди, яка помилялася менше. Першого дня нею стала «Сєвєродончанка», другого – «Фаворит», котрий, до речі, записав до свого активу перші очки в таблиці.

Щоправда, як зауважив головний тренер гостей і водночас наставник жіночої збірної України Гарій Єгіазаров, результатам таких матчів не слід надавати велике значення. Мовляв, ось коли прийде час поєдинків плей-офф, тоді буде зовсім інша гра. А поки обидві команди мають повне право експериментувати, варіювати складами і тактиками. І, в принципі, з ним важко не погодитися…