В Южному зіграють фіналісти Кубка України, а у Запоріжжі та Луцьку відбудуться дуже важливі поєдинки у боротьбі за четверте місце в таблиці.

Після того, як у минулому турі «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» зазнала двох поразок від «Орбіти-ЗНУ-ОДЮСШ», вона фактично втратила надії поборотися за четверту позицію в турнірній таблиці, а разом із тим розпрощалася із мріями зазіхнути на призове місце. Натомість боротьба між запорізькою командою та «Білозгар-Медуніверситетом» продовжується запекла. Щоправда, зараз «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ» отримала непоганий шанс дещо відірватися від конкурента…

ХІМІК – ГАЛИЧАНКА-ТНЕУ-ГАДЗ

(9 лютого початок о 17.00. 10 лютого початок о 12.00)

…Але, звісно, ще більше увага прийдешнього уїк-енду буде прикута до очного протистояння колективів, які за тиждень зійдуться у фінальному поєдинку Кубка України. І тут, попри очевидний, нібито, статус фаворита, «Хімік» цілком може нарватися на дуже неприємний сюрприз...

Недарма кажуть, що поранений звір страшніший удвічі. А «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» зараз перебуває саме в такій ролі, оскільки в минулому турі дещо несподівано зазнала поразки у «п’ятихатці» в Сєвєродонецьку. Таким чином, близьке, здавалося, повернення в таблиці на другу позицію залишилося нереалізованим через меншу кількість перемог, ніж у «Волинь-Університету-ОДЮСШ». Отже, фінал – фіналом, але ж і про події в національній першості забувати не слід. Бо так цілком можна догратися до того, що ще й за збереження третього місця доведеться боротися з «Орбітою-ЗНУ-ОДЮСШ».

Висновок напрошується такий: «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» докладе максимум зусиль, аби відібрати в автора вражаючої переможної серії дорогоцінні очки.

ОРБІТА-ЗНУ-ОДЮСШ – СЄВЄРОДОНЧАНКА

(9 лютого початок о 18.00. 10 лютого початок об 11.00)

«Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ» помітно додає від матчу до матчу, однак те ж саме можна тепер сказати і про «Сєвєродончанку». Її перемога «на характері» над міцною тернопільською командою свідчить багато про що. І з яким настроєм та «домашніми заготовками» підопічні Гарія Єгіазарова вийдуть на паркет у Запоріжжі, можна тільки здогадуватися.

Додає «масла» у вогонь ще й заочна принципова тренерська дуель, адже запоріжанок очолює досвідченіший Володимир Бузаєв…

ВОЛИНЬ-УНІВЕРСИТЕТ-ОДЮСШ – БІЛОЗГАР-МЕДУНІВЕРСИТЕТ

(9 лютого початок о 17.00. 10 лютого початок о 12.00)

Після перемог у минулому турі над «Фаворитом» граючий тренер вінничанок Юлія Якушева зауважила, що моментами її команда демонструє зовсім не той волейбол, ніж їй хотілося би бачити. Проте завдання пробитися до квартету найсильніших ніхто не відміняв, і в Луцьк вони відправляються націленими на здобуття максимуму очок.

У свою чергу, «Волинь-Університет-ОДЮСШ» нарешті отримала можливість проводити хоча б мінімальну ротацію, оскільки після тривалого лікування травми повернулася Анастасія Тищенко. Ну й, надійно закріпитися на другій позиції в таблиці – стимул дуже сильний. Таким чином, запекла боротьба в обох матчах гарантована…

РЕГІНА-МЕГУ-ОШВСМ - ФАВОРИТ

(9 лютого початок о 18.00. 10 лютого початок об 11.00)

Рівненчакам дуже важливо повернути підзабутий присмак перемог, тож навряд чи вони не скористаються цією нагодою у протистоянні з одноосібним аутсайдером першості. Тим більше, тому зараз втрачати уже нічого.

Розклад та трансляцiї матчів 11-го туру жiночої Суперлiги України