Анонсований тур може або остаточно сформувати четвірку найсильніших, або ще більше загострити боротьбу за потрапляння до «Фіналу чотирьох».

ОРБІТА-ЗНУ-ОДЮСШ – БІЛОЗГАР-МЕДУНІВЕРСИТЕТ

(9 березня – початок о 17.00. 10 березня – початок об 11.00) 

Вигравши в попередньому турі один матч у Тернополі, «Білозгар-Медуніверситет» відновив надії на потрапляння до четвірки найсильніших команд чемпіонату. Проте, майже примарні, оскільки нині його чекає протистояння з досить амбіційною «Орбітою-ЗНУ-ОШВСМ», яка бореться за збереження третього місця в таблиці. Тому, звичайно ж, шанси вінницької команди на успіх у Запоріжжі виглядають мінімальними. Однак не безнадійними… 

ГАЛИЧАНКА-ТНЕУ-ГАДЗ – ВОЛИНЬ-УНІВЕРСИТЕТ

(9 березня – початок о 18.00. 10 березня – початок о 12.00) 

«Волинь-Університет» уже забезпечила собі друге місце за результатами першого етапу чемпіонату, тож вірогідно може дати можливість проявити себе вчорашнім резервісткам. Тим більше, прийшов час повернути до практичного випробування Анастасію Тищенко та Яну Шевелю, котрі залікували серйозні травми.

Паралельно команда господарів щодо поєдинків у Тернополі однозначно має власне бачення, яке націлене на дві обов’язкові перемоги. Тож принциповість очного двобою суперників добряче підігрівається турнірною перспективою  для «Галичанки-ТНЕУ-ГАДЗ». Відступати їй уже нікуди...

РЕГІНА-МЕГУ-ОШВСМ – ХІМІК

(9 березня – початок о 18.00. 10 березня – початок об 11.00) 

«Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» давно вже втратила надії поборотися за місце у провідному квартеті, тому нинішні поєдинки для її гравців матимуть значення лише в тому сенсі, що протистояння з безумовним лідером чемпіонату – це завжди якийсь корисний урок. Ну, а для «Хіміка» воно дає змогу виділити чимало ігрового часу молодим волейболісткам.  

СЄВЄРОДОНЧАНКА – ФАВОРИТ

(9 березня – початок о 18.00. 10 березня – початок об 11.00) 

Напередодні другого етапу національної першості «Сєвєродончанка» набрала непоганий хід, тож матчі з аутсайдером дають їй змогу для відпрацювання перспективних тактичних і технічних елементів. Ну, а у «Фаворита» завдання простіше – покращувати у кожному матчі якість власної гри.

Розклад та трансляції матчів 13-го туру жіночої Суперлiги України