«Новатор» та «Серце Поділля» ще не втратили надій поборотися за путівки до фіналу.

У перших матчах півфінальної серії на власних майданчиках «Локомотив» і «Барком-Кажани» переконливо довели, що віддавати путівки до головного фіналу всього чемпіонату нікому не збираються. Проте за підтримки власних уболівальників і «Серце Поділля» і, особливо, «Новатор» спроможні хоча би добряче попсувати грізним суперникам нерви. А там, дивись, інтрига й відновиться на повну…

«СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ» - «ЛОКОМОТИВ»

(11 квітня - початок о 19.00)

Перші матчі – 0:3 і 0:3. 

Насправді для «сердечок» домашні стіни можуть зіграти більш значну роль, оскільки добре всім відомий завузький зал СК ВДПУ є досить неприємним для будь-якого гостя. Тож звичні до таких умов підопічні Валерія Копилова, не виключено, віднайдуть у своєму арсеналі відповідні тактичні прийоми, коли харків’янам доведеться непереливки. Але, безумовно, самими лише «додатковими факторами» про загальний успіх мріяти не доводиться. Реально вінничанам може допомогти лише той характер, який вони виказали у чвертьфінальному протистоянні з земляками із «МХП-Вінниця».

Ну, а на користь «Локомотива» свідчить вже досить багатий досвід виступів у поєдинках відповідного рівна та значення. Тож чия зрештою візьме – гра покаже!

«НОВАТОР» - «БАРКОМ-КАЖАНИ»

(11 квітня - початок о 18.00)

Перші матчі – 1:3 і 0:3. 

На відміну від шансів у вищезгаданій парі, у цій усе дещо складніше. Бо «Новатор» завжди вирізнявся напрочуд бойовим характером і жагою боротьби до кінця навіть у безнадійніших ситуаціях. У даному випадку це може відіграти особливу роль. Проте є і досить суттєве «але». Це травма одного з лідерів хмельничан Андрія Тупчія, через яку зіграти у Львові йому не вдалося. Чи готовий він допомогти своїй команді зараз – питання риторичне…

Що ж до «кажанів», то їхній наставник Угіс Крастіньш давно проголосив завдання досягти в нинішньому сезоні того, чого не вдалося у минулому. Тобто, стати чемпіонами країни. І своєю грою протягом останнього часу львів’яни цю націленість підтверджують справно. Отже, затягувати півфінальну серію їм однозначно не з руки. Отже, у Хмельницькому вони спробують надовго не затриматися. Та чи вийде?..

Розклад та трансляції матчів