«Бронза» стане першою як в історії «Новатора», так і «Серця Поділля».

Торік у протистоянні за 3-4 місця «Новатор» поступився ВК «Вінниця», тож його націленість перемогти іншого представника цього міста особлива. З іншого боку, «Серце Поділля» впритул наблизилося до здійснення мрії, про яку ще зовсім недавно, пробачте за тавтологію, могло лише мріяти. Тож бронзові поєдинки однозначно мають стати напрочуд цікавими та непередбачуваними…

«НОВАТОР» - «СЕРЦЕ ПОДІЛЛЯ»

(18 квітня – початок о 18.00. 19 квітня – початок о 12.00) 

Якщо звернутися до очного протистояння команд в рамках регулярного чемпіонату, то тут картина досить заплутана. У грудні на власному (дуже незручному для будь-якого суперника!) затісному майданчику вінничани двічі впевнено перемогли по 3:0, натомість лише місяць тому в заключному турі «регулярки», коли ще вирішувалося питання розподілу місць з третього по п’яте, хмельничани взяли переконливий реванш – 3:0 і 3:1. І нині, якщо справа розтягнеться до необхідності зіграти п’ятий матч, вони матимуть перевагу власного майданчику. Саме цей факт і дозволяє оцінити шанси опонентів як 60 на 40 на користь підопічних Романа Ковальчука.

Втім, ймовірно, дуже багато вирішуватимуть результати анонсованих поєдинків у Хмельницькому. Якщо «Новатор» переможе двічі, шансів на підсумкову «бронзу» в команди Валерія Копилова суттєво поменшає. Якщо ж рахунок буде 1:1, «Серце Поділля» однозначно перехопить турнірну ініціативу.

Тож давайте не будемо загадувати. Нехай сильнішого визначить лише гра!