«Новатор» націлюється добряче попсувати нерви діючим чемпіонкам.

У цьому турі особливу увагу викликають два протистояння, проте одне з них, безумовно, поза конкуренцією. Поєдинки у Хмельницькому стоять окремо, оскільки саме там може статися диво див останніх майже трьох років – перша поразка «Хіміка» (востаннє це трапилося 17 лютого 2016 року!) на внутрішній арені... 

«НОВАТОР» - «ХІМІК»

ФОК «Новатор» (30 листопада – початок о 18.00. 1 грудня – початок о 12.00)

Звичайно, гучний підтекст – це лише припущення, оскільки южненські волейболістки перебувають у чудовій формі, і їхня нещодавня перемога, що називається, на характері, в рамках 1/16 Кубка ЄКВ над угорським клубом «Свєтельські» - красномовне тому підтвердження. І в тому, що «Хімік» докладе максимум зусиль, щоби зробити ще два впевнених кроки до дуже близького фантастичного ювілею – 100 поспіль виграних матчів на внутрішній арені, можна не сумніватися.

Але й нинішній «Новатор» - не подарунок. Недарма ж він впевнено прописався на третій сходинці у таблиці, де дуже настирливо підпирає «Орбіту-ЗНУ-ОДЮСШ». Тож хмельничанки не просто не бажають втрачати вже набутого, а й дуже ретельно націлюються стати саме тим колективом, хто зуміє сенсаційно зіпсувати южненкам дуже близьке грандіозне свято. Протягом останнього місяця підопічні Олексія Колісецького помітно поліпшили якість своєї гри, і хоча помилок у ній ще вистачає, недооцінювати їхній справжній потенціал – собі дорожче!  

«БІЛОЗГАР-МЕДУНІВЕРСИТЕТ» - «ГАЛИЧАНКА-ТНЕУ-ГАДЗ»

СК ВНМУ (30 листопада – початок о 17.30. 1 грудня – початок об 11.00)

Це протистояння також викликає підвищений інтерес, адже в ньому вирішується доля локального четвертого місця в таблиці. Варто одному із суперників здобути дві перемоги – і він не просто закріпиться у провідному квартеті, але й отримає непоганий плацдарм для штурму більш високих позицій. Адже насправді чемпіонат ще лише тільки набирає обертів.

Можливості опонентів на сьогоднішній день приблизно рівні, тож інтрига у Вінниці очікується ще та!

«РЕГІНА-МЕГУ-ОШВСМ» - «ВОЛИНЬ-УНІВЕРСИТЕТ-ОДЮСШ»

СК НВК №26 (30 листопада – початок о 18.00. 1 грудня – початок о 12.00)

Діючий срібний призер України занадто багато втратив на старті сезону й досі знаходиться у стадії пошуку своєї минулосезонної гри. Фактично в кожному матчі волинянок чомусь атакують раптові напади купи власних помилок, що й позначилося на досить незавидних насьогодні здобутках. Проте поєдинки в Рівному – чудова нагода нарешті міцно стати на рейки звичних перемог і розпочати настирливу погоню за лідерами. Адже «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» сьогодні продовжує будувати новий боєздатний колектив, і на даний момент це вдається не надто продуктивно. Втім, якщо лучанки знову дозволять собі серйозні провали у грі – рівненчанки цим залюбки скористуються...

«ОРБІТА-ЗНУ-ОДЮСШ» - «УНІВЕРСИТЕТ-ШВСМ»

СК ЗНУ (9 і 10 грудня)

Оскільки в нинішньому сезоні «Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ» повернулася на єврокубкову арену і якраз готувалася до першого протистояння в рамках 1/16 фіналу Кубка Виклику із швейцарським клубом «Невшатель», то її матчі з чернігівською командою перенесені на пізніший термін. У даному же випадку доречним були би побажати запоріжанкам добитися у Швейцарії позитивного результату!