Волейбольний клуб "Прометей" з міста Кам’янське в сезоні 2019\20 буде виступати у головному чемпіонаті країни.

Склад нової команди поки що не оголошується, але вже відомо хто стане наставником ВК "Прометей". Екс-тренер тернопільської "Галичанки" та южненського "Хіміку" Андрій Романович очолить команду з Дніпропетровської області.

Нагадаємо, що до Суперліги, Вищої ліги та Першої ліги може потрапити будь-яка команда без перемоги у чемпіонаті рейтингом нижче. Згідно регламенту ФВУ, команда повинна перерахувати на розрахунковий рахунок Федерації волейболу України благодійний внесок на розвиток українського волейболу в сумі:

- для потрапляння в Суперлігу – гривневий еквівалент, що дорівнює на день сплати 40 000 (сорока тисячам) євро по курсу Нацбанку України;
- для потрапляння у Вищу лігу – гривневий еквівалент, що дорівнює на день сплати 20 000 (двадцяти тисячам) євро по курсу Нацбанку України;
- для потрапляння у І лігу – гривневий еквівалент, що дорівнює на день сплати 5 000 (п’яти тисячам) євро по курсу Нацбанку України.  

Відзначимо, що наразі на базі ВК "Прометей" проходить тренувальний збір жіночої студентської збірної України, яка з 3 по 14 липня виступить на Всесвітній Універсіаді у Неаполі (Італія).