20-22 вересня у Чернігові відбудеться передсезонний турнір, присвячений Дню міста.

Дедалі менше часу залишається до офіційного старту нового внутрішнього сезону. Гравці багатьох команд вже повиходили з відпусток і наполегливо готуються. Але, звичайно ж, будь-яка підготовка буде значно ліпшою, якщо спиратиметься на практичне випробування.

Саме так порахували в Чернігові, тож місцева чоловіча команда Суперліги «Буревісник-ШВСМ» вирішила запросити до себе на турнір трьох інших представників елітного дивізіону – ВК «МХП-Вінниця» із Тростянця, харківську «Юридичну Академію» та дебютанта Суперліги – ВК «Житичі» із Житомира.

Ця неординарна волейбольна подія якраз прийшлася на День Чернігова, тож дуже гармонійно вписалася в загальну програму святкування. Тому запрошуємо усіх шанувальників спорту на повну проникнутися цим святом та обов’язково побувати на трибунах спорткомплексу Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г.Шевченка. Насолодитися грою і, до речі, на власні очі дізнатися про міжсезонні зміни в складах усіх колективів. А разом із тим спробувати оцінити їхній нинішній потенціал. Адже сезон у чоловічій Суперлізі очікується досить цікавим на інтригуючим…

РОЗКЛАД ІГОР

20 вересня
16:00 ВК «МХП-Вінниця» - ВК «Житичі»
17:30 Парад відкриття змагань
18:00 «Буревісник-ШВСМ» - «Юридична Академія»

21 вересня
14:00 «Юридична Академія» - ВК «МХП-Вінниця»
16:00 ВК «Житичі» - «Буревісник-ШВСМ»

22 вересня
11:00 «Юридична Академія» - ВК «Житичі»
13:00 «Буревісник-ШВСМ» - ВК «МХП-Вінниця»
14:30 Нагородження призерів турніру