Зв’язуючий Андрій Стеблецький став новачком харківського клубу ВСК “Юридична академія”.

Минулого сезону харків’яни здобули бронзові нагороди Суперліги України.

Стеблецький навчався у ХОВУФКС (Харківське обласне вище училище фізичної культури і спорту - прим.автора), а в 2018 році став гравцем ВК “МХП-Вінниця”. Цього року вінничани посіли п'яте місце елітного дивізіону.

В коментарі сайту volleyball.ua волейболіст розповів яким для нього був сезон 2022-2023 та про причини переходу до харківського клубу.

“Це сезон був важкий для всіх, дуже дякую організатором, що зробили такий якісний чемпіонат в період війни. Можу сказати для команди був не дуже гарний сезон в плані остаточних місць в таблиці, але для кожного гравця це великий досвід. На рахунок себе я вважаю, що цей сезон був дуже корисним, були дуже захоплюючі і цікаві матчі, які принесли мені багато досвіду на майбутнє.

Вирішив змінити команду тому що, вже пʼять років грав у Вінниці і захотілось щось змінити і спробувати в своєму житті. Вибрав “Юридичну академію”, бо запропонували гарні умови і це команда яка посіла третє місце у чемпіонаті та має право на участь у єврокубках. Я думаю, це хороший шанс показати себе!” –розповідає Андрій Стеблецький.

andriy stebletskiy

Фото: pvlu.org