Головний тренер дніпровського клубу – про поточний сезон, завдання та суперників.

– Чи став чемпіонат сильнішим цього року? Як це позначається на грі та на команді в цілому?

– Не можу сказати, що чемпіонат став сильнішим чи слабше. Якась команда підсилилась, якась навпаки стала слабкішою. Склади команд доволі сильно змінились. Якщо не враховувати “Прометей”, бо ця команда створювалась під Лігу Чемпіонів, і в них інші завдання. То “Балта”, наприклад, стала сильнішою, а “Добродій” навпаки, здає позиції.

– Як в цілому ви можете оцінити перші півкола чемпіонату? Як вам наша гра?

– Я задоволений. Хоч, наша гра не ідеальна, але завдання команда виконує. Виграли у всіх, крім лідера чемпіоната. Дуже добре, що молодь дорослішає. Тепер є гравчині, які виходять і допомагають. Ця взаємозамінність полегшує і підсилює гру. Атмосфера в команді гарна. “Аланта” – це колектив однодумців. Хай нам інколи не вистачає майстерності чи фізичних даних. Але ми підтримуємо один одного, прагнемо одного і того ж, та йдемо до однієї цілі.

– Що нас чекає на Кубку України?

– Завдання перед командою я ставлю максимальні. Але все визначить жеребкування. Зараз грають І етап. Переможці 4 груп потраплять у плей-оф. І будуть грати з “Алантою”, “Прометеєм”, “Балтою” та “Добродієм”.

– Чи збалансована ваша команда? Можливо якісь позиції вам хотілось би підсилити?

– Завжди хочеться підсилитись. Все відносно. Все залежить від цілей. Якщо відверто, підсилити хочеться атаку. Нам не вистачає потужності в нападі. У багатьох елементах ми справляємось дуже гарно. А от в завершальній фазі недопрацьовуємо.

– Як вам “Буковинка”? Чи зможе їх переграти “Добродій”?

– Якщо це і можливо, то це буде диво. Але хочеться на таку гру подивитись.

alanta dnipro