За результатами турніру Mersin World Tour 3*, що триває у Туреччині українські пляжниці Валентина Давідова та Євгенія Щіпкова посіли п'яту сходинку.

Раніше ми вже розповідали, що українки виграли обидва матчі групового етапу світового туру 3* в Мерсіні та посіли першу сходинку в групі Е, що дало змогу дівчатам пропустили перший раунд плей-офф та потрапити одразу в другий, де Валентина та Євгенія перемогли команду з Таїланду з рахунком 2-0.

В третьому раунді, а простіше, у чвертьфіналі суперницями Давідової і Щіпкової стала бразильська пара Жозі\Лілі. Дівчатам у боротьбі поступилися бразильянкам з рахунком 0-2.

Основна сітка. Плей-офф. Раунд 3. 1\4 фіналу

Davidova\Shchypkova (UKR) - Josi\Lili (BRA)

0-2 (19-21, 17-21)

У підсумку - п’яте місце Mersin World Tour-2018 та 360 очок. Поки що це найкращий результат українських пар на міжнародній арені в цьому році.

Нагадаємо, що інші представники пляжного волейболу України не змогли пробитися до основної сітки Mersin World Tour 3*. Але це тільки початок сезону і ми впевнені, що головні перемоги українців ще попереду. На черзі ще один з етапів Світового туру 3*. На цей раз у Швейцарії (9-13 травня). Слідкуйте за оновленнями на сайті volleyball.ua.

Фото fivb.com