З 10 по 12 липня у Запоріжжі відбувся черговий однозірковий тур чемпіонату України з пляжного волейболу-2020.

У фіналі Сергій Попов з новий партнером Михайлом Бєлоусом зустрілися з гравцями харківської "Юракадемії" Іваном Кривобоком та Владиславом Павлюком. Останні продемонстрували у вирішальному матчі якісний волейбол та взяли реванш за поразку в матчах основної сітки – 2-0 (21-18, 21-15).

Бронзові нагороди виборов дует з Миколаїва Дмитро Бахматов та Станіслав Глазко, які в матчі за третє місце перемогли господарів турніру Євгенія Попова та Дмитра Гладира – 2-0 (21-16, 21-13).

Зі всіма результатами матчів ви можете ознайомитися за посиланням.

zaporizya
zaporizya
zaporizya

У жіночій сітці переможниці минулого туру Анна Шумейко\Анастасія Нагорна цього разу знову дійшли до фіналу, але запоріжанки Вероніка Жукова та Тетяна Лазаренко не проявили гостинності та у двох сетах перемогли опоненток – 2-0 (21-14, 21-17).

"Бронза" дісталася Валентині Давідовой та Ніколь Мчедлішвілі. У трьохсетовому поєдинку вони були сильнішими за своїх землячок Ірину Федорову та Анну Михайлову – 2-1 (21-14, 18-21, 15-11).

Всі результати матчів жіночої сітки можна знайти за посиланням.

zaporizhya
zaporizhya

Підсумкові результати 1* туру чемпіонату України з волейболу пляжного, місто Запоріжжя: 

Чоловіки:
1. Павлюк/Кривобок (Рівне/Київ)
2. Попов/Бєлоус (Запоріжжя)
3. Бахматов/Глазко (Миколаїв)

Жінки:
1. Жукова/Лазаренко (Запоріжжя)
2. Нагорна/Шумейко (Київ/Житомир)
3. Давідова/Мчедлішвілі (Запоріжжя)

Наступні тури чемпіонату України з пляжного волейболу-2020 відбудуться в містах Стрий, Кривий Ріг та Харків з 17 по 19 липня. Детальний розклад всіх турів чемпіонату України ви зможете знайти на офіційному сайті ФВУ.