У Шостці (Сумська область) відбувся розіграш Кубка України з пляжного волейболу-2020.

У фіналі турніру зустрічалися запорізька пара Сергій Попов \ Ярослав Гордєєв та представники Сум – Максим Гладун \ Євгеній Журавель.

Запоріжці впевнено пройшли груповий етап Кубка та плей-офф, не програвши жодного сету. У фінальному матчі Попов\Гордєєв так само впевнено одержали перемогу над суперниками з міста Суми (2-0). Бронзові нагороди завоювали Денис Денисенко \ Владислав Ємельянчик, які у напруженій грі перемогли дует Юрія Бокшана та Михайла Скукіса (2-1).

Детальні результатами матчів ви знайдете за посиланням.

cup of ukraine

У жіночій сітці від початку панувала інтрига. Обидві півфінальні зустрічі розтягнулися на три сети, адже кожна з пар прагнула підняти над своєю головою почесний трофей.

У фіналі сестри Ірина та Інна Махно у двох сетах перемогли дует з Чорноморська Софію Рилову \ Єву Сердюк (2-0). А от боротьба за бронзу виявилася більше запеклою. Запорізька пара Валентина Давідова \ Євгенія Баєва у напруженому матчі святкували перемогу над сумським дуетом Дар’я Ковальова \ Марина Гладун.

Детальні результатами матчів ви знайдете за посиланням.

cup of ukraine

Відео фінальних матчів

Підсумкові результати Кубка України з волейболу пляжного-2020, місто Шостка:

Чоловіки:
1. Попов/Гордєєв (Запоріжжя)
2. Гладун/Журавель (Суми)
3. Денисенко/Ємельянчик (Запоріжжя)

Жінки:
1. Махно Ін./Махно Ір. (Київ)
2. Рилова/Сердюк (Чорноморськ)
3. Давідова/Баєва (Запоріжжя)

cup of ukraine

Наступні тури чемпіонату України з пляжного волейболу-2020 відбудуться в місті Запоріжжя та Млинів з 21 по 23 серпня. Детальний розклад всіх турів чемпіонату України ви зможете знайти на офіційному сайті ФВУ.