Не встигли Ангеліна Хміль та Тетяна Лазаренко стати чемпіонками Європи, а вже відправилися підкорювати черговий європейський турнір.

У Варшаві українки швидко здобули дві перемоги у групі та вийшли в 1\4 фіналу. Там святкували перемогу над волейболістками з Чилі. У півфіналі Хміль\Лазаренко знову зустрілися з представницями Швеції, яких перемогли на груповому етапі. Наші дівчата повторили свій успіх та здолали опоненток з "сухим" рахунком.

Фінал був видовищним. Три безкомпромісні партії. Україна проти Польщі. Цього разу чинні чемпіонки Європи U20 на тай-брейку впевнено перемогли господарок турніру.

tetyana lazarenko

Beach Pro Tour Futures. Варшава, Польша

Група В

Khmil/Lazarenko (UKR) - Nyström Er./Konstantopoulou (CYP) - 2-0 (21-15, 21-19)

Khmil/Lazarenko (UKR) - Thurin, T./Thurin, S. (SWE) - 2-0 (21-12, 21-18)

Чвертьфінал

Khmil/Lazarenko (UKR) - Mardones/Natalia (CHI) - 2-0 (21-18, 21-10)

Півфінал

Khmil/Lazarenko (UKR) - Thurin, T./Thurin, S. (SWE) - 2-0 (21-17, 21-16)

Фінал

Khmil/Lazarenko (UKR) - Kociolek/Lodej (POL) - 2-1 (21-17, 18-21, 15-10)

Вітаємо Ангеліна Хміль та Тетяну Лазаренко з черговим титулом! І бажаємо примножувати нагороди з кожним наступним турніром!

khmil\lazarenko

Нагадаємо, що на аналогічному турнірі у Бельгії два українських дуети - Владислав Ємельянчик \ Денис Денисенко та Діана Луніна \ Валентина Давідова теж піднялися на п’єдестал пошани. Хлопці завершили турнір з бронзовими нагородами, а дівчата зупинилися за крок від "золота".

Фото: cev.eu