Сьогодні, 14 листопада, українські клуби "Новатор" та "Барком-Кажани" проведуть матчі-відповідь 1\32 фіналу Кубку ЄКВ 2018\19.

Хмельницький "Новатор" зіграє проти норвезького клубу "Фьорде". Нагадаємо, що підопічні Романа Ковальчука програли свій перший єврокубковий матч з рахунком 0:3.

До України норвежський клуб "Фьорде" приїхав у складі 12 гравців. У Норвегіїї залишилися два догравальники – Маркус Андресен та Крістіан Рьов. Головною ударною силою "Фьорде" є капітан команди Матіас Лофтеснес. У попередньому матчі він став найрезультативнішим гравцем матчу, набравши 15 очок.

У складі "Новатора" тоді виділилися Денис Велецький та Богдан Татаренко. На їх рахунку по 9 очок.

"Фьорде" (Норвегія):

Зв’язуючі: Вітор де Ліма Маседо (Бразилія), Антон Рінгьоен;

Ліберо: Оскар Сезер, Ойстен Бергам;

Догравальники: Гавард Ааарестад, Матіас Лофтеснес, Мартін Олімстад;

Діагональні: Матіас Бернтсен, Оскар Рафтевольд;

Центральні блокуючі: Гаакон Мідланд, Йонас ван Віірт, Сверре Фласкер;

Головний тренер: Бранислав Джурич (Сербія).

forde
"Фьорде" (Норвегія) \ фото: facebook.com/FordeVolleyballklubb

А склад господарів, тобто хмельницького "Новатора", значно змінився і в той же час зміцнішав. На гру у Городку у заявці з’явилися досвідчений ліберо Сергій Кисіль, не менше досвідчений центральний блокуючий Андрій Перепадя, зв’язуючий Дмитро Козловський, діагональний Нік Сотнік та догравальник Олексій Денін.

Судячи з заявки на матч, підопічні Романа Ковальчука не збираються припиняти участь у Кубку ЄКВ та розраховують на перемогу у матчі.

"Новатор" (Хмельницький, Україна):

Зв'язуючі: Микола Куранов, Дмитро Козловський;

Ліберо: Владислав Павлюк, Сергій Кисіль;

Догравальники: Богдан Татаренко, Кирило Клочко, Максим Турик, Олексій Денін;

Діагональні: Артур Гандзій, Нік Сотнік;

Центральні блокуючі: Руслан Осипенко, Денис Велецький, Павло Янкович, Андрій Перепадя;

Головний тренер: Роман Ковальчук.

novator - forde

В інтерв’ю сайту ye.ua директор та помічник головного тренера Іван Терещук зазначив, що "Новатор" розраховує на шалену підтримку в Городку. І, навіть, організував для своїх вболівальників автобус до місця проведення матчу. Тож, сподіваєомся, що фан-сектор візьме активно участь у реванші українського клубу.

Кубок ЄКВ 2018\19. Чоловіки. 1\32 фіналу. Матч-відповідь

Новатор (Хмельницький, Україна) - Фьорде (Норвегія) 

Дата та час: 14 листопада, середа, 18:00 за київським часом.

Місце проведення: м. Городок (Хмельницька область), СК "Епіцентр".

Трансляція: Телеканал ТВ7.

Арбітри матчу: Константін Йовчев (Болгарія) та Влатко Рістовскі (Македонія).

Букмекери: впевнені, що переможцем матчу у Городку стане хмельницький "Новатор" (1.20 – 4.25). А якщо дивитися на загальний результат протистояння (тобто хто вийде в 1\16 фіналу Кубку ЄКВ), то тут, на думку букмекерів, шанси майже рівні (2.00 – 1.75).

Для проходження у наступний раунд "Новатору" потрібно перемогти у матчі та у "золотому сеті" (до 15 очок), який відбудеться одразу ж після гри.

Якщо ж "Новатор" зможе потрапити до наступного раунду, то тут за іронією долі хмельничанам знову доведеться зіграти проти норвежців, але тепер вже проти діючих чемпіонів країни – "Вікінг" з міста Берген.

Нагадаємо, що сьогодні о 21:00 за київським часом, матч-відповідь також проведе інший український клуб "Барком-Кажани". Львів’яни у Швейцарії зіграють проти місцевої команди "Лозанна".