У першому поєдинку Кубка Виклику СК "Прометей" у трьох сетах поступився німецькому "Дрезднеру". Незважаючи на результат протистояння, гра кам'янчанок заслуговує на компліменти.

- Ми дуже засмутилися, коли жереб звів нас з командою, яка вважається одним із фаворитів турніру, - розповів головний тренер "Прометея" Андрій Романович. - Проте нам вдалося зіграти з нею на рівних дві партії, що, безумовно, додає впевненості на майбутнє, а також бажання працювати й боротися до кінця. Готуємося дати їй бій у Кам'янському. 

У Дрездені для кам’янських спортсменок все розпочиналося досить непогано. В першому сеті вони вдало нав'язували боротьбу господаркам майданчика та навіть вели в рахунку (7:8, 14:16, 19:22), але довести даний відрізок гри до перемоги не зуміли. Друга партія не відрізнялася від першої своєю завзятістю, втім кінцівка знову залишилася за німкенями.    

- Вже на передматчевій розминці було видно, що "Дрезднер" - дуже якісна команда. Їхній колектив складається з досвідчених легіонерів, які регулярно виступають у єврокубках. Можливо, саме цей момент і відіграв ключову роль у кінцівках стартових партій. Декілька помилок, в тому числі й моя, перевернули хід гри з ніг на голову. Так, з метою підсилення задньої лінії замість Єфременко я випустив Дуденок. У наступному розіграші був вже суддівський огріх: від рук німкень м'яч пішов в аут, але арбітр зарахував очко "Дрезднеру". Звісно, вигравши на виїзді, в нас був би хороший заділ, але доля путівки в 1/8 фіналу Кубка Виклику все одно вирішиться в Кам'янському, - впевнений наставник. 

Гарна новина для вболівальників "Прометея": Лайза Фігуейредо повністю відновилася після травми та готова прийняти участь у матчі-відповіді з "Дрезднером".

- Лайза могла зіграти ще в Німеччині, адже зараз зі здоров'ям у неї все нормально. Втім вона довгий час не тренувалася, тому випускати фізично непідготовленого гравця та ще й з ризиком посилити травму - це дурниці. Хочу відзначити, що незважаючи на відсутність великого досвіду, дуже добре в останньому поєдинку проявила себе Аня Єфременко, тобто позицію діагональної ми точно не програли, - підсумував Андрій Васильович