Капітан "Прометея" Дар'я Дрозд прокоментувала результати першого в історії команди єврокубкового матчу проти німецького "Дрезднера".

- У матчі з "Дрезднером" ми билися до останнього, але в третій партії все в буквальному сенсі валилося з рук, - заявила капітан "Прометея" Дар'я Дрозд. – Основна причина поразки - невіра в те, що ми можемо перемогти, хоча майже весь перший сет проходив за нашим сценарієм.

Напередодні протистояння з'явилася інформація про те, що команди гратимуть м'ячами чемпіонату Німеччини, які є незвичними для волейболісток "Прометея". На перший погляд дрібниця, але навіть вона змогла вивести кам’янчанок хоч і з невеличкої, проте зони комфорту, яку, до речі, надали їм наші фани.

- Наші вболівальники - просто супер! Можна навіть говорити про те, що в Німеччині ми почувалися, наче вдома, адже всюди майоріли українські прапори. Крім того, місцеві фани прийняли нас дуже м'яко, вболіваючи за свою команду, а не проти нашої, - розповіла спортсменка.

Вона також додала, що незважаючи на відсутність певного досвіду, ніхто з гравців "Прометея" не виглядав розгубленим:

- Ми виглядали згуртованою командою, постійно підтримували одна одну після помилок. Були моменти, коли на м'яч одночасно йшли декілька наших гравців або взагалі ніхто не йшов, і ось вже програне очко. Це пов'язано з тим, що в залі було дуже погано чути. Підводячи підсумки, гадаю, що з таким суперником можна грати й перемагати.