Сьогодні розпочинається вирішальний раунд боротьби за вихід у груповий турнір Ліги чемпіонів серед жіночих команд, де виступав южненський «Хімік», і продовжують грати українські волейболістки. Всі матчі будуть показані в прямому ефірі.

НАШ ІНТЕРЕС

Найбільш уважний погляд українських вболівальників до пари «Канни» - «Модена» (Італія), адже у складі французького клубу виступають дві наші співвітчизниці – Надія Кодола та Ольга Савенчук. Обидві волейболістки є зараз гравцями основного складу. За підсумками другого раунду, де «Канни» впевнено обіграли боснійський «ЗОК» (Брчко) з рахунком 3:0 та 3:1, українки були найрезультативнішими у складі свого клубу: Кодола набрала 25 очок, Савенчук, як і ії одноклубниця Гергана Дімітрова – 24.

Ще одним українським учасником цього раунду Ліги чемпіонів стане суддя Михайло Медвідь, який буде другим арбітром матчу-відповіді «Таурон» (Польща) – «Агел» (Чехія). 

СТАВКИ

Перший матч «Каннів» з «Моденою» відбудеться на майданчику італійок, матч-відповідь, як і в інших матчах, 19 листопада. У першій грі букмекери віддають суттєву перевагу «Модені» - ставки на ії перемогу приймаються в районі 1,1/1, коефіцієнт на успіх «Каннів» -  від 5 до 6,7. Матч розпочнеться о 21.30 за київським часом.

Певний інтерес є до пари, де виступає «Динамо» (Краснодар), котре, як ми повідомляли, в першому раунді взяло верх над «Хіміком» (3:2, 3:2). В суперництві із сербською «Візурою» за думкою букмекерів явний фаворит саме російський клуб – коефіцієнт такий же, як «Можена», в районі 1,1.

Нагадаємо, що система визначення переможця тут така: за рахунку 3: 0 і 3:1 команді, яка виграла, нараховується 3 очки, що програла - 0, при рахунку 3:2 - 2 і 1 відповідно. Очки підсумовуються, і тільки в разі їх рівності у суперників, призначається «золотий сет». 

АФІША МАТЧІВ

Ліга чемпіонів. Другий раунд.

«Модена» (Італія) - «Канни» (Франція)

«Візура» (Белград, Сербія) – «Динамо» (Краснодар, Росія)

«Агел» (Простейов, Чехія) – «Таурон» (Домброва Гурніча, Польща)

«Мінчанка» (Білорусія) – «Екзачибаші» (Стамбул, Туреччина)

ТРАНСЛЯЦIЯ