Європейська конфедерація волейболу виключила польський клуб "Ястшембскі" з поточного розіграшу Ліги чемпіонів.

Причина – повторний спалах коронавіруса через який команда не може поїхати до Казані на матчі другого кола групового етапу.

Раніше "Ястшембскі" через коронавірус пропустив перше коло в Берліні. В грудні команді були зараховані технічні поразки 0:3 в матчах з "Зенітом", "Берліном" і "Любляною", після яких поляки втратили шанси на вихід в плей-офф. Проте 9-11 лютого "Ястшембскі" повинен був зіграти в Казані.

Тестування перед поїздкою в Росію у виявило коронавірус у двох гравців. Крім того, на карантині знаходиться весь тренерський штаб "Ястшембскі", за винятком одного фізіотерапевта.

"Через карантин ніхто з представників тренерського складу не зміг би поїхати в Казань. Крім того, через брак часу стало неможливо отримати запрошення з російської сторони і оформити візи для гравців молодіжної команди, – йдеться в повідомленні на офіційному сайті "Ястшембскі". – Наш клуб проінформований, що виключення нашої команди з Ліги чемпіонів в цьому році не приведе до яких-небудь фінансових або дисциплінарним санкціям. Європейська конфедерація волейболу подякувала Ястшембскі за співпрацю в цьому непростому сезоні, побажала міцного здоров'я, удачі в решті частині сезону польської ліги і повернення в Лігу чемпіонів в 2021 році".