Капітан збірної України про стартові поразки від болгарок і росіянок, а також про останній груповий матч на ЧЄ-2017. Якщо після стартової поразки від росіянок наші гравці не виглядали засмученими, а той результат назвали неймовірним, який ледве не дотягнув до сенсації. То після поразки від болгарок - підопічні Гарія Єгіазарова реально уже були розчаровані.

- Розчарування після поразки було дуже болісним. Знаєте, важко миритися з тим, коли програєш, здавалося, вигранний матч. Десь розлагодився прийом, не пішла уже атака, у четвертій і п'ятій партіях ми не були уже схожими на себе. 

- Тут у Баку наша збірна насправді, чи не головна несподіванка. Наскільки перемога у Євролізі для нашої команди важлива, і чи допомагають ті матчі сьогодні у поєдинках уже із світовими лідерами?

- Думаю, саме завдяки перемогам у Євролізі ми сьогодні практично нічим не поступаємося таким командам, як Росія і Болгарія. Той турнір дав нам неоціненний досвід, дав віру у власні сили, дозволив нам зігратися, відчути один одного. Так справді тут на чемпіонаті Європи зовсім інший рівень, але та сходинка у підготовці для нас була дуже важливою.

- Для виходу із групи тепер необхідно буде обов'язково обігрувати Туреччину у останньому поєдинку...

- Ми це добре розуміємо. Як розуміємо і те, що збірна Туреччини, як на мене, серйозніший опонент, ніж Болгарія. Шанси на вихід із групи у нас зберігаються, і ми докладемо максимум зусиль, щоб перемогти Туреччину.

- Перед стартом у Баку ви проводили із туркенями спаринги у Стамбулі, уже добре вивчили один одного. Тоді, здавалося, що останній груповий матч Туреччина - Україна нічого не вирішуватиме. Тепер розуміємо, що він ключовий на турнірі. Наскільки важко буде цього суперника перемогти?

- Реально ми дуже їх добре вивчили і знаємо наскільки важко буде це зробити. Але у нас іншого виходу немає. Билися на цьому чемпіонаті з Росією і Болгарією, будемо битися з подвійною енергією з Туреччиною!

ФОТО МАТЧУ

ВІДЕО МАТЧУ