Догравальниця Анна Степанюк в інтерв'ю сайту XSPORT висловила надію, що команда залишиться на чемпіонаті Європи до останнього дня і зіграє за медалі.

Відзначимо, що Степанюк останні сезони грала в Індонезії за команду "Джакарта Пертаміна Енерджі".

"Я готова на сто відсотків. У нас бойовий настрій, сподіваюся, дійдемо до фінальної стадії, і зіграємо 8 вересня. Ми вже довгий час готуємося, але це круто бути разом. Я кайфую від спілкування в збірній, від наших тренувань і віддачі, яку всі показують. Так, на минулому чемпіонаті Європи ми не вийшли з групи, але на помилках вчаться.

Наш перший суперник – Бельгія. Це досить хороша команда з хорошою атакою, але ми приготували тактику під них і, сподіваюся, вона спрацює.

Зараз я вільний агент. Перший сезон в Джакарті був дуже важким, але потім я звикла і було вже легше. У чемпіонаті Індонезії грають дуже швидко: вони маленькі, рухливі, все дістають і добити м'яч до підлоги дуже нелегко. Там завжди заповнені зали, навіть не вистачало місць для всіх вболівальників і багатьом доводилося стояти. Грати при такій підтримці дуже приємно, відчувається, що волейбол у них розвивається. Нас було два легіонера в команді і, думаю, ми набирали 85 відсотків очок", - цитує волейболістку сайт XSport.