Головний тренер збірної України Гарій Єгіазаров розповів про готовність команди перед другою грою чемпіонату Європи.

Нагадаємо, що 25 серпня українки зіграють проти збірної Італії. Початок матчу о 22:00 за київським часом. Всі матчі за участю національних збірних України покаже телеканал UA: ПЕРШИЙ. Ігри також можна подивитися онлайн на сайті UA: ПЕРШИЙ та на цифровій платформі Суспільного UA: СПОРТ.

"Фізично команда готова відмінно. У грі проти Італії нам буде дуже непросто, це один з фаворитів. Але нам потрібно нав'язати боротьбу за кожен м'яч. Це головний посил, і я з казав про це команді на зборах. Немає нічого неможливого: Франція виграла у Болгарії, яка була явним фаворитом, Румунія перемогла Угорщину, господинь чемпіонату, Туреччина ледь не програла Фінляндії. Так, нам буде важко, але боротися можна.

У матчі проти Бельгії, на нашій грі позначилося хвилювання. Крім того, Бельгія – дуже хороша команда, яка наближається до еліти. Ми програли на прийомі подачі, гірше виглядали в атаці, але, коли нам вдалося поліпшити ці показники, зав'язалася боротьба. Третій сет ми проводили вже практично на рівних і якби вдалося довернути руки на блоці, коли Бельгія виграла 25-е очко, то ще невідомо, як би все склалося" - цитує Гарія Єгіазарова сайт XSport.ua

Відзначимо, що жіноча збірна Україна стартувала з поразки від збірної Бельгії (0:3).