Капітан національної збірної України Надія Кодола прокоментувала результати чемпіонату Європи-2019.

"У нас є дві гри і, сподіваюся, ми підійдемо до них в повній бойовій готовності.

Так, завдання виходу в плей-офф залишається. У нас ще ігри проти Словенії і Португалії і в них все буде вирішуватися. Думаю, вирішальним стане матч проти Словенії. Ми налаштовані на вихід з групи і зробимо все від нас можливе, щоб пройти далі.

Хотілося б грати стабільніше, допускати менше помилок. Поки це не виходить. Ми були добре налаштовані на матч проти Бельгії, але у нас багато чого не виходило в грі, не вдалося впоратися з номером 3 (Брітт Херботс) та їх діагональної.

На гру проти Італії у нас не було завдання обов'язково виграти. Ми виходили битися, хотіли показати свою гру. Моментами було непогано, але це моменти. В цілому ж з ними важко було грати. Вони сильніше нас на голову. Можливо, ми могли зіграти краще, щоб рахунок не був таким сумним.

Проти Польщі ми додали в командній грі, всі зіграли більш-менш стабільно. Думаю, збірна Польща не була готова до такої віддачі з нашого боку. Подивившись два перші матчі, вони не сильно на нас налаштувалися. А нам втрачати було нічого. Ми могли зіграти краще четверту партію, але ми не могли багато добити. У всіх елементах можна було зіграти краще" - цитує нападницю жіночої збірнї Уураїни сайт XSport.

nadia kodala
Надія Кодола \ фото: Katarzyna Kozłowska

Нагадаємо, що 28 серпня українки зіграють проти збірної Словенії. Початок матчу о 21:00 за київським часом. Всі матчі за участю національних збірних України покаже телеканал UA: ПЕРШИЙ. Ігри також можна подивитися онлайн на сайті UA: ПЕРШИЙ та на цифровій платформі Суспільного UA: СПОРТ.