Перед ключовим матчем в боротьбі за вихід в плей-офф чемпіонату Європи головний тренер збірної України Гарій Єгіазаров розповів про готовність команди, а також про сильні і слабкі сторони суперниць.

"Настрій піднесений, бойовий. Я бачу, що від гри до гри ми додаємо. Це простежується і по цифрам, і за якістю гри. Нам важливо зберегти цей ритм. Якщо ми будемо грати так само, то результат буде на нашу користь.

У збірної Словенії є явний лідер атак, це діагональна, лівша 9-й номер (Іза Млакар). З двох центральних виділяється 18-й номер (Саша Планіншец). Команда непогано злагоджена, намагаються грати швидко, але мають проблеми на прийомі. Це те, що ми повинні використовувати. А зі збитого прийому команда, відповідно, має труднощі в атаці. Це наше основне завдання: вибити Словенію з прийому і вже на простій грі спробувати за рахунок блоку-захисту протидіяти їм.

Ми потренувалися вранці (27 серпня), попрацювали по тактиці по Словенії, ввечері провели збори, подивилися відеоматеріал. У середу (28 серпня) у нас – ранкове тренування, ще одні збори і ввечері – гра", – цитує головного тренера сайт XSport.

ukraine
Жіноча збірна України \ фото: cev.eu

Нагадаємо, що 28 серпня українки зіграють проти збірної Словенії. Початок матчу о 21:00 за київським часом. Всі матчі за участю національних збірних України покаже телеканал UA: ПЕРШИЙ. Ігри також можна подивитися онлайн на сайті UA: ПЕРШИЙ та на цифровій платформі Суспільного UA: СПОРТ.