Жіноча збірна України в четвертому матчі групового етапу чемпіонату Європи-2019 поступилася Словенії з рахунком 2:3 та втратила шанси на вихід в плей-офф.

Сьогодні, 28 серпня, національна збірна України провела вирішальний матч за вихід в плей-офф першості Європи. Для того, щоб вийти в наступний раунд турніру, українкам обов’язково треба було перемагати спочатку Словенію, а потім збірну Португалії.

Але, на жаль, українські волейболістки поступилися на тай-брейку своїм суперницям.

Чемпіонат Європи-2019. Жіноча збірна України. Група В

28 серпня, середа

Україна – Словенія

2:3 (25:22, 21:25, 25:18, 21:25, 8:15)

Статистика матчу

Найрезультативнішими волейболістками матчу стали словенські нападниці Іза Млакар та Лана Скука. Вони заробили для своєї команди по 21 пункту. В складі нашої збірної кращою була капітан Надія Кодола. На її рахунку 19 очок.

На жаль, програвши чотири з п’яти матчів підопічні Гарія Єгіазарова зараз посідають п’яту сходинку групи В.

group b

Нагадаємо, що у наступний раунд  виходить по чотири команди з кожної групи. У групі В ними стали – Бельгія, Польща, Словенія та Італія.

Завтра, 29 серпня, дівчата проведуть свій заключний матч на чемпіонаті Європи-2019. Суперником стане збірна Португалії. Для обох команд ця гра не матиме турнірного значення. Початок гри о 19:00 за київським часом.

Заключний матч національної збірної України покаже телеканал UA: ПЕРШИЙ та Спорт 1. Гру також можна подивитися онлайн на сайті UA: ПЕРШИЙ та на цифровій платформі Суспільного UA: СПОРТ.