Словенський баскетболіст Лука Дончич відвідав матч чемпіонату Європи.

Спортсмен вирішив підтримати своїх співвітчизників у матчі групового етапу проти збірної Росії.

Дончич виступає у НБА за клуб "Даллас Маверікс" і вже став чемпіоном Євробаскету та Євроліги та має купу іменних нагород.

"Я перший раз на матчі національної збірної, але я не вперше стикаюсь з цим видом спорту, адже я грав у волейбол, коли був молодшим. Тому, я стежу за нашою командою", – сказав Лука.

luka doncic
Лука Дончич \ фото: cev.eu

20-річний уродженець Любляни вже став суперзіркою баскетболу та спортивною іконою в Словенії та швидко набирає популярності  у світі. Він також добре знає, як почувати себе перед гучними та повністю переповненими аренами, адже він виграв золоту медаль Євробаскет-2017 у Стамбулі перед 7000 голосних словенських вболівальників: "Я дуже радий, що ми, спортсмени, підтримуємо один одного і що люди нас підтримують. Не тільки в баскетболі та волейболі, але і в інших індивідуальних та командних видах спорту. Я завжди щасливий, коли бачу переповнену "Стожице Арену", і я радий, що словенські спортсмени мають таку величезну підтримку нашої нації", – додав Лука.

Дончич з великою зацікавленістю стежить за "ЄвроВолей": "Я знаю, що наша команда вчора зазнала важких втрат в матчі проти Північної Македонії, але впевнений, що хлопці будуть битися далі та святкуватимуть перемогу у наступних іграх".

slovenia - russia
Матч Словенія - Росія \ фото: cev.eu