В п'ятницю в бельгійському місті Антверпен відбулася прес-конференція капітанів та головних тренерів збірних України та Бельгії.

Українські та чеські волейболісти приїхали з Амстердаму як раз до початку зустрічі з пресою. Наставники та лідери команд розповіли про очікування від майбутніх матчів.

Угіс Крастіньш, тренер збірної України: "У команди є лише одна мета, і я думаю, що ми готові показати свій найкращий волейбол у завтрашній грі, побачимо, що станеться".

Олег Плотницький, капітан збірної України: "Для нас місцеві вболівальники не будуть проблемою. На груповому етапі ми грали проти Нідерландів, Естонії та Польщі. У них було багато вболівальників, тому ми до цього готові. Як сказав тренер, у нас є лише одна мета – пройти до чвертьфіналу – і я думаю, що ми готові".

coaches and capitans

Брехт Ван Керкхоф, тренер збірної Бельгії: "Ми вчора бачили Україну в Амстердамі, і ми грали проти них два тижні тому. Вони – жорстка команда. Я думаю, що ми повинні перемогти завтра, сподіваємось, на заповнені трибуни".

Сем Деру, капітан збірної Бельгії: "Я не думаю про чвертьфінал, тому що нам потрібно сфокусувати свою увагу на грі проти України. Це перший крок. Якщо ми цього не зробимо, завтра можемо програти і це буде прикро. Я очікую велику кількість вболівальників, нам потрібно довести, що ми гідні грати в чвертьфіналі ".

capitans
igis krastinsh
Фото cev.eu

Нагадаємо, що підопічні Угіса Крастіньша в 1\8 фіналу зустрінуться зі збірною Бельгії. Початок матчу 21 вересня о 21:30 за київським часом. Посилання на трансляцію матчу ви зможете знайти на сайті volleyball.ua.